אלכוהוליזם

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/09/2008 | 00:49 | מאת: יונתן

מכר קרוב שלי סובל מבעיות אלכוהול במשך מספר שנים. אני מחפש כל דרך אפשרית לעזור לו אשמח אם תפני אותי למרכזי טיפול/אנשי מקצוע ואופציות טיפול מומלצות. בדחיפות. תודה

21/09/2008 | 10:00 | מאת: אינה ארצי

יונתן שלום. יש עמותה לטיפול באלכוהול :" אפשר" ויש יחידות לטיפול בהתמכרויות ברשויות המקומיות. יש גם מטפלים פרטיים שעוסקים בטיפול. הכל תלוי תקציב, מוכנות לפנות למוסדות. אשמח לתת יותר אינפורמציה, אם תעביר לי קצת יותר מידע - איזור מגורים ומוכנות לתהליך טיפולי, צורך בגמילה? שיהיה בהצלחה

מנהל פורום התמכרות