התמכרות לאתרי הכירויות

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/04/2010 | 16:19 | מאת: שני

שלום רב. בן זוגי ואני חיים יחד, אפשר להגיד נשואים. הכרתי אותו באתר הכרויות לפני כשנה וחצי. לצערנו בן זוגי אוהב מאוד את אתרי ההכרויות.היו לו כרטיסים בכ-15 אתרים שונים. הוא מוכן לעשות הכל כדי להמנע מהכנס לאתרים ואף ביטל את המייל שלו והחליף מס' טלפון כל זאת מאחר והוא אוהב אותי מאוד ויודע שהעניין מוציא אותי מהכלים (ונראה לי בצדק). בעבר נפרדנו בגלל אתרי ההכרויות וחזרנו אח"כ לחיות יחד. גיליתי שחודש אחרי שחזרנו הוא נכנס לאתרים ומאז...שקט. אני חוששת שהעניין יצוף שוב. לפני כמה ימים גיליתי את העניין שהוא נכנס לאתר. ידוע לי שהוא לא יוצא לדייטים וברור לי שהוא לא מחפש אישה אחרת אבל....הוא כנראה פשוט לא מסוגל להפסיק. האמון שלי בו - כרגע על אפס. אני אוהבת אותו מאוד מאוד. חיים מעולים יחדיו. רוצים להביא ילד לעולם אבל...אני פשוט לא מאמינה בו. תמיד סביבי הילה של חשש ופקפוק בדבריו. הוא גבר מדהים. מגדל יחד איתי את הבן שלי ואני ממש ממש לא יודעת מה לעשות. הכאב לא יתואר. הוא מצידו מוכן לעשות הכל מהכל רק כדי להחזיר את האמון בבית. מה עושים????????????????. תודה מראש.

27/04/2010 | 22:34 | מאת: בחור

קודם כל, אני מצטער על הכאב שעובר עלייך. זה בוודאי מאוד לא נעים ומעורר חרדות, כעסים, אשמה ותסכול, לחיות עם בן זוג שלא בוטחים בו. לי קרה אותו הדבר אבל מהצד השני... אני הייתי זה שלא יכול היה להפסיק עם האתרים.. עד שחברותיה של אשתי גילו שאני פעיל שם והיא הודיעה לי שזה לא מקובל יותר. רק שתדעי, שגם זה לא היה עוזר אם לא הייתי מבין שהבעיה אצלי... שיש לי בעיה ואני זה שצריך לעשות הכל כדי לטפל בה. צריך להבין משהו- לגברים רבים היום קשה לוותר על ההרגלים הרעים שרכשו באינטרנט- לשמור אפשרויות להכיר עוד בחורות כדי לא להשאר לבד במקרה והקשר הנוכחי יתפרק.. ולא פחות חשוב מזה- אופציות לגיוון ההנאה המינית. אלה הם חיים של פנטזיה- היכרויות וירטואליות קלות וזמינות, כל פעם עם אישה אחרת.. ואותו כנ"ל לגבי פורנו- הגיוון האינסופי הוא לרעת הזוגיות. לגברים ציידים קשה מאוד להפוך פתאום את עורם ולהיות אנשים של אישה אחת ואילו גבר שנקשר לאישה אמור לזנוח את כל "אהבותיו" הקודמות.. . לדעתי, כדי שזה בכל זאת יקרה (כפי שקרה אצלי), על הגבר לרצות בכך מספיק! אם לגבר יש בעיה לוותר על האתרים השונים- שיבין שזה או הם או בת זוגו. אי אפשר גם וגם, פשוט אי אפשר! ואם הוא בוחר בבת זוגו, יש לכך גם מחיר אבל הרווח בהמשך יהיה כפול ומכופל. יתכן שלגברים רבים יהיה צורך לקבל עזרה מקצועית כדי להפסיק.. אני לא יודע אם זה המצב אצל בן זוגך וצר לי אם ייאשתי אותך, אבל חשוב, לדעתי, שתדעי אם בן זוגך התמכר לדברים האלה

28/04/2010 | 08:39 | מאת: שני

תודה על תשובתך אבל....נראה לי שאתה מחפש קצת צידוקים למעשים שלכם: להכיר בחורות, לא להשאר לבד, הנאה מינית.... אל תשכח: גם לנשים יש את אותם הצרכים אבל אני לא רואה את עצמי רצה לי ברחבי האינטרנט ומחפשת אטרקציות. בעידן של המחשבים היום - הכל פתוח והכל אפשרי וההפקרות המינית חוגגת. בן זוגי יודע שהבעיה אצלו ואף מודה בזה. אני מבחינתי נותנת את כל כולי בבית ולרגע אחד לא חשתי שיש לי בעיה. בן זוגי אף מודה שיש לו הכל מהכל בבית והבעיה אצלו ולא עם ההתנהלות שלי. אני מבחינתי הבהרתי בצורה שאינה משתמעת לשני פנים - או אני או המחשב. לשמחתי הוא כמובן בחר בי מתוך ידיעה שהרווח במחשב כה פחות לעומת הרווח בבית. מאחלת לך בהצלחה.

מנהל פורום התמכרות