אלכוהול וגמילה

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/04/2010 | 19:13 | מאת: משה

אני עברתי טיפול של חצי שנה במסגרת אירוע נפשי שעברתי שברקע היה גם שימוש בסמים רציתי לישאות אותך אם אני מסוגל להיתמודד עם שתית אלכוהול מתונה

21/04/2010 | 15:04 | מאת: אינה ארצי

משה שלום רב, אני לא יכולה לענות לך ללא הרחבה-אין לי מספיק מידע. אם אנך מעוניין להרחיב כאן, תוכל לכתוב במייל: [email protected]

01/11/2010 | 21:36 | מאת: מאיוש

אני אלכוהוליסטית לא משנה כרגע מי אני ומה אני אבל זה מה שאני עד שהחלטתי להפסיק לקח לי הרבה זמן תמיד חשבתי שאני לא אלכוהוליסטית ושהכל מתון אצלי טעיתי עד שכמעט לא ראיתי את המוות העיניים לא הפסקתי אני פשוט סבלתי יסורים שאי אפשר לתאר אז מה שאני אומרת זה שאין קצת לא קיים חיה כזאת!!!

מנהל פורום התמכרות