לחץדם גבוה ואלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

08/04/2010 | 23:00 | מאת: ידידה

שלום וברכה מזה מספר שנים אמי בת ה70 + שותה בהחבא משקאות חריפים, היתה תקופה קצרה שהיא הפסיקה ושוב חזרה לזה בתקופה האחרונה, יש לציין שהיא סובלת מלחץ דם גבוה שמרקיע שחקים וזה לא מוסיף כלל, ניסינו לדבר איתה אך היא מככחישה שהיא שותה, מה ניתן לעשות כדי להוציא אותה מזה שחס וחלילה לא ידרדר מצבה הבריאותי, עוד דבר היא נפלה כבר פעמיים בבית כשאף אחד לא היה אתה וששאלו אותה איך זה קרה היא לא ידעה לומר או שהיא הכחישה. מה עושים?

13/04/2010 | 19:59 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, סליחה על העיכוב בתגובה. השאלה שלך מורכבת. אני חושבת שכדאי לגייס את רופא המשפחה לנסות לשכנע את אמך למתן את כמוית השתייה.לדעתי, להגיד לך שאפשר לצלוח בלשכנע אותה להפסיק, זה להטעות אותך. כנראה שזה חלק מהתמודדות, הנאה ועוד, שיש לה בחיים. לא הייתי הולכת איתה לכוון של גמילה טוטאלית אלא שליטה והתמתנות. בהצלחה ואת מוזמנת לכתוב ולהתייעץ תוך התקדמות התהליך

מנהל פורום התמכרות