מהמר לשעבר

דיון מתוך פורום  התמכרות

13/03/2010 | 13:55 | מאת: עמית

שלום רב. אני בחור בן 28 הייתי מכור למכונות מזל במשך חמש שנים. הייתי מטופל בעמותת אפשר .אני כבר בערך שנתיים לא מהמר אל שום דבר. הגעתי להמון תובנות בטיפול ומדעות עצמית גבוהה. הבעיה היא שאים האוננות אני לא מצליח כבר שנים. מפסיק לתקופות וחוזר.התדירות היא אחת ליום. בנוסף הצורך בנערות לוי גדל מאז שהפסקתי להמר. תדירות 2 בחודש.וזה מתסכל אותיי. ולפעמים אני לא מבין איך זה שהצלחתי להפסיק להמר. ואת הצורך הריגשי מיני בנערות לוי אני לא מצליח . וזה מתסכל אותיי מאוד. אני ישמח לשמוע את דעתך . תודה מראש ושבוע טוב ומבורך לכולם.

13/03/2010 | 17:48 | מאת: אינה ארצי

עמית שלום, ראשית,כל הכבוד על תקופת ה"ניקיון" נכבדת. הדבר אינו מובן מעליו. לגבי שאלתך, לפי התדירויות שאתה מתאר אחד ליום ופעמים בחודש, אני משערת שלא החלפת התמכרויות בהתמכרות. הדבר לא נשמע לי חריג או פתלוגי. אני משערת שאנך נמצא במערכת זוגית(וגם אם כן), אני חושבת שהקושי האמיתי, הוא ביצירת אינטימיות. אוננות ונערות ליווי מספקות מעין תחליף או תרוץ לאי יצירת קשר.כאן הדמיון להתמכרות- בריחה והמנעות. אם תפרט אשמח להעמיק בתשובתי בהצלחה

מנהל פורום התמכרות