מכור לאלכוהול וקלונקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

13/09/2008 | 12:22 | מאת: גלעד

שלום לכם אני גלעד בן 40 בעיקבות ילדות קשה אני נרדם בלילה רק חצי כוס וודקה 40 % וכדור קלונקס 2 מילגרם כך כבר 12 שנה שאלתי מה ההשלכות הבריאותיות ומה עושים לפתור הבעיה אשמח לכול תשובה עיניינית למייל שלי גם [email protected] בתודה גלעד

13/09/2008 | 17:43 | מאת: אינה ארצי

גלעד שלום. יש לא מעט השלכות בריאותיות בשימוש קבוע בסמים וסמים מדכאים בפרט. עם זאת, החומר מהווה חלק קטן יחסית בבעיה מורכבת כהתמכרות. החומר זה רק כלי בניסיון להתמודד עם הקושי פנימי ולשרוד. לכן אנ י רוצה להתייחס כאן לאיכות חייך. הייתי מנחשת שהסם הפסיק להיות פונקציונלי בשבילך, לכן הנך מחפש פתרונות באינטרנט. אני, מתוך ניסיון של טיפול במכורים, מכורים לכל סוגי הסמים, יכולה להמליץ על תהליך של טיפול נפשי אצל מישהו שמכיר את הדינמיקה של ההתמכרות. המטרה בתהליך הטיפולי להקל על הכאב הנפשי וללמוד טכניקות התמודדות יעילות ומזיקות פחות. יש לא מעט מטפלים מומחים גם בלשכות הרווחה וגם בשוק הפרטי. אשמח לעזור בכל שאלה. אינה ארצי עו"ס וקרימינולוגית M.A מומחית בטיפול בהתמכרויות

מנהל פורום התמכרות