האם התמכרות או לא?!

דיון מתוך פורום  התמכרות

08/03/2010 | 12:25 | מאת: ענת

אני חוששת שלבן הזוג שלי יש התמכרות לאלכוהול, קראתי את ההגדרה שלך וקשה ל להגיד שזה אכן כך. א ב ל הוא מאוד אוהב לשתות, ולדעתי אן לו שליטה. הוא יכול לשתות בקבוק ארק ביומיים. או במקום 2 בירות ביום. או כוס גדולה של וודקה עם משקה אנרגטי. כשהוא מבלה (ייתכן אחת לשבועיים) הוא שותה הרבה יותר(לא יודעת כמה), אבל רואים שהוא שיכור. (אומנם בתיפקוד). ניראה כאילו הוא מחפש "תירוץ" לשתות, אם הוא שמח, עצוב, בקיצור "סיבה למסיבה", דיברנו על העניין, הוא מוכן להקשיב וגם רוצה לטפל בבעייה, יותר נכון אני גרמתי לו להבין שזו בעייה. אני לא יוגעת אם הוא מכור ומה לעשות?

08/03/2010 | 20:41 | מאת: אינה ארצי

ענת שלום רב, אם את מגדירה זאת כבעיה אז יש קושי אובייקטיבי, לא משנה האםבןזוגך מכור או משתמש לרעה (את הגבול של שימוש חברתי הוא כבר עבר, כנראה). אותי פחות מעסיקה ההגדרה אלא פתרון. כדאי לפנות לאיש מקצוע ולהוועץ עמו. בהצלחה את יכולה להרחיב גם במייל: [email protected]

10/03/2010 | 18:48 | מאת: תותי

אני רואה שאת מזמינה את כולם להתיעצות // טיפול. כמה כסף את לוקחת?

מנהל פורום התמכרות