התמכרות למחשב אבל התמכרות כבדה

דיון מתוך פורום  התמכרות

03/03/2010 | 00:42 | מאת: אנונימי

הי אני בן 13 מעדיף להשאר כאנונימי הסיפור שלי הולך כך: לפני כשנתיים בערך זה התחיל התחלתי לא לצאת מהבית הרבה התמכרתי למחשב כל היום אני משחק במחשב זה כאילו אני לא יכול לעצור אני יוצא רק אולי ואולי פעם בשבוע אני יוצא לא עשיתי ספורט גם שנתיים השמנתי ולא נוח לי עם זה אני לא יודע מה לעשות כבר אני מקווה שזה לא יהרוס לי את המשך החיים וגם לא הלכתי לבית הספר מלא זמן [לומד בבית] אז אנא מכם אשמח אם תמצאו לי פיתרון. בתודה, אנונימי.

04/03/2010 | 18:04 | מאת: אינה ארצי

שלום אנונימי,השאלה שלך מורכבת בשל גילך. נראה שיש הרבה גורמים שמטרידים אותך ואנך מתמודד איתם. עצם זה שאתה מחפש פתרון,מראה לי שמצבך לא פשוט וגם כי הבנות ויכולות שלך, גבוהות הרבה יותר מנער ממוצע בגילך. בכל אופן, אני חושבת,שצריך לחפש פתרון מעמיק ויסודי יותר מאשר ייעוץ באינטרנט. בהצלחה נ.ב. אני משערת כי תשובתי אינה מספקת אותך, אך לדעתי חבל לפנות לקיצורי דרך לא יעילים

מנהל פורום התמכרות