אלכוהול - מסרב לקבל עזרה

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/02/2010 | 15:03 | מאת: אשתו

שלום בעלי שותה אלכוהול לעיתים קרובות. מסוגל להגיע למצב של בקבוק ודקה שלם על הבוקר. מכיוון שאני לא מכניסה אלכוהול הביתה , שותה לעיתים בעבודה ונוהג בדרך חזרה, חוזר כשהוא מתנדנד ומעורפל. תמיד אהב לשתות אך הבעיה החריפה. טוען ששותה כי רע לו בעבודה. אציין כי אהב לשתות גם בתקופות שהיה לו טוב. הוא משקר לי אך יודע שאני רואה ומרגישה. מסרב לקבל עזרה כלשהי וטוען ש"יתגבר לבד", אך אני לא רואה הצלחה. אדגיש שוב כי לא מוכן לגשת לכל ייעוץ. כיצד עלי להגיב? לגבות? לאיים? איך עושים לזה סוף? תודה

25/02/2010 | 21:15 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, לצערי אין לי תשובה שתספק אותך. אם בעלך אינו מעוניין שום תהליך לא יהיה יעיל. המוטיבציה צריכה לבוא ממנו. את יכולה לגשת לסיוע על מנת להתחזק בתקופה הקשה זו. בהצלחה ואת יכולה להתייעץ איתי לכל אורך הדרך.

מנהל פורום התמכרות