התעללות

דיון מתוך פורום  התמכרות

04/02/2010 | 00:58 | מאת: דינה

בעלי מכור לאלכוהול מזמן 5 שנים ניסיתי במשך החמש שנים להתמודד ולנסות לעזור אך לא הועיל מפתיח שיפסיק אך הוא חוזר לשתות בכמיות יותר גדולות בעלי ואני עובדים בעבודה עם מעמד בכיר הוא שותה אחרי חזרתו מעבודה שמתי לב שבזמן אחרון הוא מתנהג בצורה מוזרה הוא אלים בוכה אומלל דבר זה מפחיד אותי ולא רוצה שיהיה איזה שהוא נזק הוא מתעלל בי נפשית ולפעמיים פיזית מפחדת לתלונן למשטרה אך יאבד עבודתו והמעמד שלו מצד שני חושבת להתגרש יש לי 3 ילדים שגם מאוד מפריע להם מה עובר על המשפחה אני חסרת אונים לא יודעת למי לפנות , האם אפשר להוציא אותו מהבית בשקט אולי הוא ירתע האם יש מוסדות תוכל לעזור לי

05/02/2010 | 00:14 | מאת: אכפתי

05/02/2010 | 00:30 | מאת: אינה ארצי

דנה שלום.לצערי, אין לי תשובה לשאלתך, הלוואי שיכולתי לייעץ אך מנסיוני, את צריכה להגיע להחלטה לבד.אפשר ורצוי להסתייע בעזרה של איש מקצוע שיבדוק יחד איתך,מדוע את במערכת יחסים עם מכור (תאמיני לי שיש סיבות לכך) ויתמוך בכך בכל אשר תבחרי. בהצלחה. אפ את מעוניינת לבדוק יותר את הדברים, אני בפל' 0507307380

מנהל פורום התמכרות