בעלי משתמש

דיון מתוך פורום  התמכרות

28/01/2010 | 13:05 | מאת: סיגלי

אינה שלום בעלי לוקח סבוטקס 1\2 כדור והוא מנסה להיגמל שאלתי היא האם ניתן לקחת סבוטקס וגם קריסטל אשמח עם תפרטי לי בנושא תודה סיגלי

30/01/2010 | 20:09 | מאת: אינה ארצי

סיגלי שלום,ככל הידוע לי הדבר בהחלט אפשרי: סבוטקס בעלמרכיב של אופיום (הרואין/מורפין) וקוקאין סם ממריץ, ששילוב בין שני סוגיה סמים נפוץ מאוד. אני לא רופא נרקולוגית, את יכולה לבדוק ברשת אצל הרופא.אני ממליצה לך להגיע לכמה ייעוץ עבורך, כי נדמה לי כי את זו שיכולה להעזר בעזרה, כי בעלך עדיין אמביוולנטי בנושא.אם את רוצה תצרי איתי קשר 0507307380

מנהל פורום התמכרות