משתמש בפרקוסט קרוב לשנתיים יום יום בין 20 ל 30 מ"ג

דיון מתוך פורום  התמכרות

18/01/2010 | 14:06 | מאת: גיורא יקר

שלום אשמח לקבל דעה מקצועית מכיוון שאני משתמש בפרקוסט קרוב לשנתיים יום יום בין 20 ל 30 מ"ג שאלתי היא : 1- מה הנזקים שכבר קרו לי בגוף והאם הם בלתי הפיכים? 2- איך לעזאזל נגמלים מהדבר הזה... ניסית עשרות פעמים אבל אחרי יומיים שלושה אני נשבר...

20/01/2010 | 00:26 | מאת: אינה ארצי

גיורא שלום רב, אינני רופא ולכן לגבי הגמילה הפיזיולוגית אני ממליצה לפנות לרופא נרקולוג, גם לגבי הסבר על הנזקים הגופניים. אם הנך מעוניין להעמיק בנושא של התמכרות רגשית הנך מוזמן לפרט יותר. בהצלחה

20/01/2010 | 17:20 | מאת: גיורא

מבחינה רגשית אני בדיכאון אבל אין לי ברירה אלא להמשיך...

מנהל פורום התמכרות