עישון חשיש

דיון מתוך פורום  התמכרות

14/01/2010 | 03:03 | מאת: WeedSmoker

אני מעשן חשיש כבר מעל חצי שנה לא בנייר רק במכשיר וזה התחיל כמשהו קטן וניכנס לחלק מהחיים שלי כיום אני מנסה להפחית בכמות לפני הצבא. חשיש זה חומר ממכר בצורה מטורפת וגורמת לך לשינוי מצבי רוח ופסיכולוגיות שאתה לא מעשן בצורה סדירה או מפריע לסדר או שעובר יותר מידי זמן בלי. היום אחרי שלא עישנתי מהבוקר שזה היה בקושי 2 ראשים היה לי יום מטורף וזה הפחיד את אמא שלי כי היו בעיות שלא קשורות שניכנסו לסיפור וזה שלא היה לי מה לעשן לא הרגיע אותי ואיבדתי שליטה ורק גרם לי להבין באמת מה ההימכורת גורמת לך .. אל תעשנו תעשו לעצמכם טובהה... דרך הגב אני בן 18

15/01/2010 | 14:48 | מאת: אינה ארצי

אתה כ"כ צודק.נשמע שהחיים שלך מאוד מורכבים.אם תהיה מעוניין להרחיב במייל [email protected] או לקבוע פגישה אני בפלאפון 0507307380

22/01/2010 | 17:28 | מאת: מרקוס בבייב

אים תמשיך כך במצבך הנוכחי אתא תגרום לעצמך הרבה בעיות שאתה לא צריך דוגמא טובה תסתכל בתוך נבכי תוכך ותרגיש את הצער שבדבר להיות תלוי בחומר ולא משנה מה זה חשיש או גראס עים השנים הבעיה מתעצמת עד כדי כך שתלות גורמת לביזוי האדם אף בחורה נורמלית לא תצליח לקיים חיים תקינים וגם הזרע של הרבייה מתקלקל ומתכלה מסוכן מאד בשביל תינוקות שנולדים להורים מעשנים חשיש או גראס בקיצור אופריה בזמן עישון תציל את עצמך כמה שיותר מהר זה המצב אים תמשיך זה יפגע לך בפרנסה ובחיים בכלל

14/02/2010 | 01:16 | מאת: אלכס

ואאלה אחי אני בן 16 ומעשן גבר שלוש שנים חשיש מי בנאג וואללה ת'צודק זה ממכר אחושרמותה

מנהל פורום התמכרות