זקוק לעזרה !!!הכונה איך לטפל ???

דיון מתוך פורום  התמכרות

05/01/2010 | 12:03 | מאת: נחי ש.

יש לי בן(מוזיקאי,אומן,מקסים עם לב זהב !!) בגיל 31,מתגורר ועובד בחו"ל מזה כ-8 שנים.חי עם בת-זוג,ויש להם בן,בגיל 8 חודשים.אשתי נמצאת בביקור אצלהם וגילתה כי בננו,מכור לגראס !!הוא מתכחש לזה,ולא מוכן לשמוע על שום עזרה/ייעוץ,הוא שבר את הכלים ומתנתק מכולם !!הוא הולך לעבודה כל יום,אך כל ערב,הוא מעשן,ונכנס למצב רוח של צחוק ואישונים מורחבים !!הוא נמצא בתוך זה,כנראה מגיל 15,בתדירויות,כולל שנה בהודו !! מה עושים???עם מי אני יכול להתייעץ מקצועית ??איך אשתי צריכה להגיב ??זקוקים מאד להכוונה !!!!!

05/01/2010 | 22:35 | מאת: אינה ארצי

נחי אכן דילמה מורכבת מאוד. אני לא רוצה לתת "מתכון קסם", כוון שאין כזה. הנך יכול ליצור קשר או לפרט קצת יותר באינטרנט. 0507307380 או [email protected]

מנהל פורום התמכרות