חבר מכור

דיון מתוך פורום  התמכרות

01/01/2010 | 19:32 | מאת: DD

חבר שלי בן 27 שעבר פרידה מאשתו בפעם השנייה החל לשתות. זה התחיל מזה שהוא שתה בקבוק בירה ביום, ועכשיו הוא שותה עד כדי שכרון וילדיו התינוקות לא רוצים להתקרב אליו והוא מתנפל על כולם. הוא נהיה אלים ביותר ואפילו משפחתו מפחדת ממנו. לא מזמן זה הגיע למצב שהוא היה שיכור עד כדי כך שבקושי הלך והחל לקלל את אשתו בטלפון ואף לעתים מאיים על הוריו שגר איתם. הוא לא רוצה לטפל בהתמכרות לאלכוהול, ורואים בוודאות שהוא מתנהג בכזאת אלימות לאחר שצורך אלכוהול אפילו בכמות מועטת... זה נושא דחוף כי כולם מתחילים לשנוא, לפחד ולהתרחק ממנו!!

04/01/2010 | 23:38 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, החבר שלך אכן בבעיה. הקושי הגדול הוא הוא לעמוד ולצפות מהצד, בלי שתוכל להשפיע. זו הדרך להתמודד עם מה שהוא עובר. אין הרבה מה להציע.

מנהל פורום התמכרות