בעלי משתמש

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/12/2009 | 08:54 | מאת: סיגלי

בעלי טוען שבדיקת שתן לאחר שימוש של רבע כדור סבוטקס ביום מופיע בשתן 21 יום האם זה נכון ואם יש מצב שמפסיקים את הכדור יש לו השפעה של אכילה בשעות שלפני הבוקר כמו לדוגמא 3 וגירודים בכל הגוף האם זה השפעה ש לקיחת כדור או השפעה ש הפסקת הכדור אשמח לדעת כל מיני פרטים בנושא ת ודה סיגלי

28/12/2009 | 07:53 | מאת: אינה ארצי

סיגלי שלום. את הפרטים שאת רוצה לדעת, את צריכה לברר עם רופא נרקולוג או ישירות עם סבוטקס. ייעוץ עם נרקולוג אפשר לקבל עם דרך משרד הבריאות הכתובת http://www.health.gov.il/pages/default.asp?pageid=135&catid=26&maincat=10 אפשר גם לפנות לפורום של האשפוזית ביפו - דר הרמן http://www.starmed.co.il/Forum/157 בהצלחה אנני רופא לכן את המידע הרפואי כדאי לקבל ממקור ראשון. אם תרצי להתייעץ על מערכת יחסים וחוסר אמון שבינכם, אני כאן יום נפלא.

10/07/2010 | 20:18 | מאת: ירין

בעלך משתמש גירודים זו תוצאה של סטלה משימוש בהירואין וחוץ מגראס וחשיש כל סם כולל סבוטקס נעלם בשתן בין72ל96 שעות

13/07/2010 | 22:37 | מאת: בעלי משתמש

תודה על התשובה

מנהל פורום התמכרות