בעלי משתמש

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/12/2009 | 12:50 | מאת: סיגלי

בעלי היה נרקומן וניגמל וכרגע חזר לסבוטקס וגם את זה הוא מנסה להפסיק האם זה אפשרי ואיזה תופאות לוואי יש תודה מאת סיגלי

20/12/2009 | 17:01 | מאת: אינה ארצי

סיגלי שלום, המרכיב הפעיל בסבוטקס הינו דומה למדי להרואין/מורפין. תסמונת גמילה די מזכירה את הרואין, רק עוצמתה פחותה. אני ממליצה לפנות לרופא נרקולוג על מנת לקבל תשובה מפורטת. בהצלחה

21/12/2009 | 08:32 | מאת: סיגלי

אינה שלום תודה על התשובה המהירה אךיש לי עוד שאלה האם סבוטקס פוגע ביחסי מין תודה מאת סיגלי עוד שאלה איך ניתן לדעת עם בעלי עדיין מכור לסבוטקס או שהוא נקי באמת והאם יש כדור אחר שמפסיק את ההשתמשות בסבוטקס ואיך הוא ניקראיש דבר כזה b8 , תודה רבה על תשומת הלב

21/12/2009 | 12:13 | מאת: אינה ארצי

סבוטקס למיטב ידיעתי יכול לגרום לירידה לחשק המיני, אך מה שבטוח, ההתמכרות מעבירה את המוקד של חשק ותשוקה למקום אחר לסם. אני מבינה שבעלך לא נמצא במסגרת טיפול ממוסדת. אני חושבת שפנייה לטיפול יכולה להקל על שניכם. אני הייתי מאוד ממליצה לפנות לתהליך תמיכה גם עבורך ואפילו ליעוץ זוגי - לשקם את האימון ויצירת דרכי התקשרות חדשים, בעקבות תהליך הגמילה ושיקום של בעלך. אני כאן אם תרצי להתיעץ.

מנהל פורום התמכרות