התמכרות בני נוער לאינטרט

דיון מתוך פורום  התמכרות

25/11/2009 | 20:53 | מאת: א

לאינה שלום, אני סטודנטית הלומדת קורס בהפרעות התנהגות. אני מעוניינת להכין עבודה בנושא "התמכרות נוער לאינטרנט" האם ידוע לך על פורום של הורים למתבגרים הדנים בנושא או לחילופין פורום של מתבגרים המכורים לרשת הדנים בנושא. ובכלל היכן ניתן למצוא חומר עדכני בנושא ושל מי. אני מודה לך מראש על עזרתך! א

25/11/2009 | 23:30 | מאת: אינה ארצי

א שלום, לא ידוע לי על הפורומים בנושא אך אשמח אם תעדכני אתי, במידה ותמצאי. בהצלחה ותודה

25/11/2009 | 23:31 | מאת: אינה ארצי

א שלום, לא ידוע לי על הפורומים בנושא אך אשמח אם תעדכני אתי, במידה ותמצאי. בהצלחה ותודה

26/11/2009 | 19:52 | מאת: א

לאינה שלום, תודה על תגובתך, אם אמצא משהו מעניין אעדכן אותך. א

מנהל פורום התמכרות