ייעוץ

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/11/2009 | 19:54 | מאת: תותי

בעלי הכניס אותנו לחובות של 120 אלף שקל בגלל ווינר לא חוקי. הבטיח שיפסיק אנחנו הורים לשני ילדים. עברו שנתיים מאז והוא צבר חוב נוסף של 25 אלף.הוא לא מפסיק לשקר ולהסתיר ובגלל אצבע על הדופק התגלה לי שהוא שוב מהמר.אני לא יודעת מה לעשות כל הכרטיסי אשראי אצלי אבל זה לא מונע את ההימורים דרך הטלפוןוהנושים בעקבות זה. אני לא יודעת מה לעשות כבר ניסיתי הכול...אני חושבת לפרק את המשפחה בגלל זה כל החברים שלו בבור הזה....חברים מהעבודה.

24/11/2009 | 09:47 | מאת: אינה ארצי

תות שלום המצב הוא אכן קשה, בעלך מכור להימורים. השאלה האם הוא מודע בכך ומוכן לפנות לעזרה? אני לא אתן לך עצה מרחיקת לכת באינטרנט, אך אני ממליצה לפנות לתמיכה בשבילך, כי עליך נופל שכל הנטל הרגשי והכלכלי. אין פתרונות קסם ובעילך לא התמכר בדלל לחץ חברתי, אך ברור שלהשאר לאחר הגמילה במקום שהימורים נפוצים, לא בריא ולא תורם בהצלחה

24/11/2009 | 09:47 | מאת: אינה ארצי

תות שלום המצב הוא אכן קשה, בעלך מכור להימורים. השאלה האם הוא מודע בכך ומוכן לפנות לעזרה? אני לא אתן לך עצה מרחיקת לכת באינטרנט, אך אני ממליצה לפנות לתמיכה בשבילך, כי עליך נופל שכל הנטל הרגשי והכלכלי. אין פתרונות קסם ובעילך לא התמכר בדלל לחץ חברתי, אך ברור שלהשאר לאחר הגמילה במקום שהימורים נפוצים, לא בריא ולא תורם בהצלחה

20/12/2009 | 20:25 | מאת: רוני

מי שמהמר לא מפסיק לעולם החובות הולכים ותופחים ואין לזה סוף אני במצב זה והלואי והייתי יכולה להיפטר ממנו אם את עצמאית עזבי אותו לפני שהיה מאוחר החובות הולכים ותופחים וגם חייך יהיו אומללים יותר ויותר

מנהל פורום התמכרות