פציעה

דיון מתוך פורום  התמכרות

30/07/2008 | 21:06 | מאת: ליטל

היי, אני לא יודעת אם אני פונה לפורום הנכון... אבל רציתי לדעת אם זו התמכרות.. אני נוהגת לפוצץ פיצעונים בפנים, בידיים וברגליים. זה התחיל מפצעונים בפנים וגלש לכל הגוף, במיוחד כשאני לחוצה או יושבת שלא בפני אנשים. מה דעתך?

31/07/2008 | 12:49 | מאת: אינה ארצי

ליטל שלום, כדי לתת לך תשובה אני צריכה עוד כמה נתונים: האם רואים את הפציעות או את עושה אותם במקומות מוסתרים? מה התגובות של אנשים אליך? כולל אנשים קרובים. עד כמה הפציעות הללו משפיעות על המצב הנפשי שלך ועל התפקוד שלך: את לא יוצאת לחוף הים, לא לובשת בגשים חשופים, נמנעת מקשרים עם אנשים. אשמח לענות לך בצוחרה יותר מפורטת

31/07/2008 | 17:05 | מאת: ליטל

לצערי רואים את הפציעות... האמת שאנשים בחוץ לא מגיבים לכך, ומבחינת המשפחה מאוד חבל להם כי אני בחורה מאוד יפה ובעצם לוקחת והורסת את עצי בידיים שלי. אני כן הולכת לים, תלוי עם מי, כי אני מתביישת בפצעים ולא רוצה לחשוף אותם בפני אנשים מסויימים. האמת שהפציעות מפדחות וגם מאוד מכוערות, אני מודעת לזה. זה פשוט לפעמים לא נשלטת. את רואה את עצמך כמה הרסת כבר וחושבת שכלום לא יעזור ומעצבים מקלפת את עצמך עוד יותר... אני אציין שאני כן מטפלת בפצעים, אני פשוט לא יכולה להפסיק במיוחד כשאני עצבנית ומתוחה. אשמח לשמוע את עצתך. בתודה ליטל.

מנהל פורום התמכרות