בעיית התמכרות, או חשש להתמכרות

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/11/2009 | 10:26 | מאת: שי

שלום, אני חושש שאני מתמכר לפורנו, או שכבר התמכרתי לפורנו. אני מוריד סרטים בכמויות, ולאחר מכן מוחק אותם, ומוריד אותם חזרה. בדרך כלל אותם סרטים. מיותר לציין שאני לא ממש צופה בהם לכל אורכם. אני נעזר בחלק מן הסרטים בשביל להגיע לפורקן מיני על ידי אוננות, בדרך כלל זה היה רק במועד אחד ביום, כעת יש התגברות, לפעמים שלוש פעמים ביום. אני בן 30 ועדיין בתול. אין לי שום מערכת יחסים רצינית, או שאולי יש משהו שקשה לי להגדיר אותו, עם מישהי שאני חש כלפיה רגשות עזים - אך לא באמת יודע היכן אנו עומדים, והמאבק בין חוסר הוודאות לידיעת האמת פשוט מכלה ממני את כל האנרגיות. אנ מניח שיש קשר בין היותי בתול לבן הצורך לקיים יחסי מין עם אישה,וצפייה מרובה בסרטי פורנו והגעה לפורקן מיני. כיצד אוכל לדעת שאני מכור, ומה אוכל לעשות בנידון?

17/11/2009 | 16:19 | מאת: אינה ארצי

אני אשמח להרגיע אותך, אינך מכור, כנראה אתה מצאת עיסוק שמהווה תחליף למערכות יחסים, חוסר ביטחון, אולי מבוכה. באמצעות העיסוק אינך לא מתמודד עם החלטות לגבי הקשר זוגי. אני ממליצה לפנות לייעוץ או אימון לסייע לך ביצרת קשרים. בהצלחה

17/11/2009 | 22:44 | מאת: מכור נקי

לנשים קשה להבין התמכרות למין. נקודה. מי שהפורנו משגע אותו וגורם לו להתרחק מהחיים ולעשות דברים שפוגעים לו במצפן הוא מכור.

17/11/2009 | 16:19 | מאת: אינה ארצי

אני אשמח להרגיע אותך, אינך מכור, כנראה אתה מצאת עיסוק שמהווה תחליף למערכות יחסים, חוסר ביטחון, אולי מבוכה. באמצעות העיסוק אינך לא מתמודד עם החלטות לגבי הקשר זוגי. אני ממליצה לפנות לייעוץ או אימון לסייע לך ביצרת קשרים. בהצלחה

21/11/2009 | 23:19 | מאת: שי

איזה החלטות לגבי קשר זוגי? אני לא יודע כלום! היום חזרתי מחבר, והוא הולך לנטוש את אישתו ושתי הבנות הקטנות בשביל איזו פרחה שקטנה ממנו ב-15 שנה. חברים אחרים שלנו, האבא השאיר מכתב לאישתו שהוא לא רוצה לראות אותה יותר ונעלם לה, גר בדירה עם מאהבת. הזאת שאני מחבב, גם ההורים שלה התגרשו. אני לא יודע ולא מכיר שיטות אימון לזוגיות... אני דווקא כו מעוניין להיות בקשר, למרות שאני רואה איך אנשים מתחרפנים מכך.

מנהל פורום התמכרות