איבחון בעיית התמכרות

דיון מתוך פורום  התמכרות

11/11/2009 | 18:59 | מאת: דנה

בעלי נוהג לשתות באון קבוע 3 עד 4 פעמים בשבוע אלכוהול בריכוז גבוהה לא מזמן הוא היה לחוץ קצת בגלל איזה שהוא מקרה ולבד הפסיק עם האלכוהול והוא התחיל להיות מצוברח בדיכאון לא מצליח לישון ירד במשקל ( 10 קילו) בעיקבות כך הוא חזר לשתות אך זה לא עזר האם הוא מכור?? ומה ניתן לעשות?

17/11/2009 | 16:04 | מאת: אינה ארצי

דנה סליחה על העיכוב. אני לא רוצה לקבוע דרך האינטרנט, האם בעלך מכור. מה שברור שיש בעיה, והבעיה היא לא פשוטה ופוגעת בחייכם. עכשיו, השימוש תמיד מתלבש או מצטרף לבעיות נוספות. אני ממליצה לפנות למטפל שאתם נותנים בו אימון ומומלץ שהמטפל יתמחה בהתמכרויות. בהצלחה. אם את מעוניינת אפשר לפרט במייל [email protected] או בטלפון 0507307380

מנהל פורום התמכרות