בירצוני לעבור לסבוטקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

10/11/2009 | 21:30 | מאת: טלי

אני מכורה לסמים קשים (הרואין)ידוע לי על מתדון אבל אני לא מעוניינת לעבור לשתות מתדון,ורוצה לעבור לקחת טיפול קבוע בסבוטקס,מה הסיכונים והאם זה כמו מתדון שבמשך השנים גומר את הכבד?ומאיין אפשר להשיג אותו באופן רישמי?אבל אנא התמקדי בשאלתי מה הסיכונים הבריאותיים??

17/11/2009 | 15:59 | מאת: אינה ארצי

טלי שלום, אני מתנצלת על העיכוב בתשובה. קודם כל אני רוצה לברך אותך על ההחלטה ולחזק בתהליך שאת כבר התחלת. התהליך מתחיל בשאלת השאלות וחיפוש אחרי תשובות. השאלה שלך צריכה להיענות ע"י רופא נרקולוג. תעברי לי איזור שאת מחפשת טיפול בו. בחיפה , ביפו ובבאר שבע יש מרכזים של משרד הבריאות בהצלחה

22/12/2009 | 00:02 | מאת: טלי

אני מבינה שיש 3 מרכזי טיפול של סבוטקס , אני גרה בירושלים , אז אני אהיה אמורה לנסוע לתל אביב על מנת לקבל את הטיפול?זאת תהיה בישבילי בעייה,בבקשה ממך בידקי לי מה אני אמורה לעשות , ואם צריך להגיע לתל אביב כל יום?הסברתי כבר שאני מכורה המון שנים ניסיתי המון גמילות וקהילות אבל מיסתבר שהמחלה שלי ושל רבים כמוני קשה מאוד ואני לא מצליחה להיות נקייה יותר מימים ספורים, כבר אין לי כוח ,מחלת ההתמכרות קשה קשה....אני בבעיה

24/01/2010 | 13:19 | מאת: אבי

מטופל בסבוטקס בירושלים ואת מטעה אותה!!!

24/01/2010 | 13:13 | מאת: אבי

אני לוקח 16 מיליגרם כל יום.

מנהל פורום התמכרות