אופי מכור מה עושים? איך משתחררים?

דיון מתוך פורום  התמכרות

05/11/2009 | 20:21 | מאת: מורן

ללא ספק יש לי אופי מכור. כרגע אני לא מעשנת.. (עישנתי 3 שנים בחיי אך הגעתי למינימום קופסה ביום..) לעיתים זה אוכל וההתעסקות איתו. עכשיו אני ממש מכורה למסטיקים. מינימימום 4 חבילות מסטיקים. ביחידות זה בערק 80 מאה יחידות ביום. חוץ מזה שאני מרגישה נפיחות גזים וזה עושה לי שלשולים לפעמים עכשיו קצת פחות כנראה שהגוף שלי מסתגל אט אט לכמות המטורפת הכיצד אפסיק בהתמכרות מטופשת זו?!אני גם מכורה לתה אבל זה לא נראה לי מהווה סכנה. אני שותה בערך 20 מאגים ענקים של תה ביום...

06/11/2009 | 09:28 | מאת: אינה ארצי

מורן שלום, שאלה שלך מעניינת. אין לי תשובה בשבילך אל רק שאלות נוספות: האם את עוברת תקופה קשה ומתיקים עוזרים לך קצת? האם את רוצה לשנות משהו בחיים. . אם את עונה כן אז אני ממליצה לך לפנות לסיוע.האם לעיסת מסטיקים מחפה על קושי, צורך אחר. בהצלחה

06/11/2009 | 18:42 | מאת: מורן

אני אכן עברתי שינוי פיזי יצאתי מהבית. והתחלתי ללמוד. איזה סיוע יכול לעזור לי?! אני אכן מרגישה קושי ואני ממש לא יודעת מה לעשות.

מנהל פורום התמכרות