האם יש הבדל בין חשיש וגראס

דיון מתוך פורום  התמכרות

26/10/2009 | 07:03 | מאת: סטל

הרי הגראס הוא הטיבעי מגיע כמה שפחות עם חומרים כימיקלים בעוד החשיש כולו תימצות של כימיקלים, זה נכון? ואם מנקודת מוצא שזה אכן נכון האם יש הרגשת הבדל מעישון חשיש לגראס מבחינת תופעות גמילה? ניקוי הגוף מרעלים? השפעות פסיכולוגיות?

27/10/2009 | 12:39 | מאת: אינה ארצי

שלום לך. חשיש וגראס שניהם מופקים מצמח שנקרא קנביס. ההבדל בין שני החומרים הללו הוא הריכוז של חומר הפעיל THS. החשיש הוא החזק בינהם- מרוכז יותר. שניהם חומרים טבעיים אך הדבר לא עשה אותם קלים יותר מכימיקלים. קנביס אינו ממכר ברמה הפיזיולוגית, אך ההתמכרות הפסיכולוגית/נפשית דומה לכל הסמים ה אחרים. כמו כן ידוע שיש קשר בין תופעות פסיכיאטריות שונות לבין שימוש במוצריו של קנביס. התופעות הנפוצות הן דכאון וחרדה אך יש עוד. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות