תסמונת מינכהאוזן

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/10/2009 | 21:23 | מאת: ch694

ערב טוב , - איך אפשר להעיז ולהגיד שאני סובלת מתסמונת מינכהאוזן ?!!! - איך אוכל לגלות שאני שקרנית וכזובה ?!!! - איך יסלחו לי ?!!! איך אפשר להגמל מתסמונת זו ?!! - בקיצור , מה לעשות ?!!! אוקי , התחלתי בשאולות האלה כי כבר נמאס לי , "הגוף והנפש" לי ולמשפחתי לא יוכלים לסבול עוד ! כנראה שהגיע הזמן להפסיק ... לא יכולה עוד , אין לי כוח , נמאס לי מהאישפוזים , מבה"ח , ומהרופאים , כל גופי ונפשי מלאים בצלקות ... לא נשאר לי עוד תירוצים , ... תודה , בת 25

16/10/2009 | 08:32 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, קודם כל הכנות והבשלות - מוכנות, הם הכרחיים לכל שינוי, דהיינו עשית צעד ראשון. תסמונת מינהאוזן זוהי הפרעה, שמטופלת ע"י בריאות הנפש - פסיכיאטר. אני מאוד ממליצה לפנות לפסיאטר שתוכלי לתת בו אימון. בהצלחה רבה וכל הכבוד על האומ להודות.

מנהל פורום התמכרות