עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/07/2008 | 08:46 | מאת: פני צלקת

אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון. אני בחורה בת 22, מגיל 17 אני פוצעת את עצמי בנוסף אנ מעשנת גראס באופן קבוע. אני רוצה להפסיק לפצוע את עצמי אך העישון לא מפריע לי. אני צריכה לפנות לעזרה ? אם כן אז איכן?

23/07/2008 | 09:11 | מאת: אינה ארצי

שלום לך. אנ י מסכימה שהמצב לא פשוט. לא נתת לי מספיק מידע, מתי ואיך את פוצעת את עצמך, האם יש מצבים ש"מפעילים" את הצורך לפצוע את עצמך - טריגרים. אני חושבת שאת צריכה לפנות לייעוץ וטיפול ולבדוק לעומק את הבעיה. הייתי ממליצה לך תחילה לפנות לפסיכיאטר ואף במידת הצורך להתאים טיפול תרופתי, לפעמים השימוש בסמים מהווה מעין ניסיון של ריפוי עצמי self madication , וטיפול תתרופתי יכול להוריד צורך בשימוש. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות