אלכוהול מנסה להיגמל

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/09/2009 | 08:09 | מאת: דור

אני שותה וודקה מזה 20 שנה כל ערב כ 300 מל במשך היום איני נוגע במשקה ,רק בערב המשקה עוזר לי להתרכז ולעשות עבודות בבית שאני אוהב או לא אוהב .ניסיתי להיגמל בעצמי ולא הצלחתי .פניתי לאגודת אפשר .יחד עם אשתי, שלא שותה ,שם הדרך לגמילה מלווה בכניעה ובהבנה שהמשקה חזק ממך .ואני שעובד במקום פחות או יותר מכובד , קשה לי לסבול את ההשפלה .מבקש עזרה.

29/09/2009 | 09:29 | מאת: אינה ארצי

דור שלום, אתה מתאר מצב לא פשוט. יש קושי למצוא פתרון טיפולי לבן אדםף שמבין שהוא נמצא בקושי אך אינו מכור - ברמת התפקוד. אני חושבת שלגייס את אשתך, להיות בתהליך ביחד, יכול להקל עליך ועל שניכם בעתיד. איכן אתה מתגורר? אתה יכול לכתוב לי למייל ואנסה לעזור לך [email protected]

מנהל פורום התמכרות