צריכה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  התמכרות

12/07/2009 | 15:17 | מאת: שירה

שלום! בעלי מכור להרואין ביום שישי הוא הלך מרצונו למרכז גמילה וביום שבת כבר חזר בטענות שונות שחזר הדבר הראשון שעשה כמובן הלך לחפש סמים. למחרת בבוקר הוא החליט שוב שזהו והוא התחיל לנטול סבוטקס,מה שקורה עכשיו צפים לו מלא רגשות כל היום הוא בוכה ומפחד שלא יצליח לצאת מהסמים ועכשיו אפילו עלה לא רעיון הוא מקווה להעצר וכך הוא בטוח יפסיק. מה אני עושה אני כבר אובדת עצות אנא עיזרו לי .תודה

13/07/2009 | 21:17 | מאת: אינה ארצי

שירה שלום. לצערי הרב, אין לי פתרון קסם. בעלך נמצא בשלב של החלטה. הוא רוצה אך הוא עדיין לא מוכן/בשל במאה אחוזלעבור את התהליך. תהיה מוכנה שלתהליך הגמילה יש הרבה צעדים אחורה ונסיגות. מה שאת מתארת זהו אחת הנסיגות. את צריכה לאגור הרבה אורך רוח וסובלנות. אני כאן אם תרצי להתייעץ עוד. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות