גיסי מכור

דיון מתוך פורום  התמכרות

06/06/2009 | 15:03 | מאת: טלי

גיסי מכור לאלכוהול והוא לא רוצה ללכת לטיפול הבעיה היא שהוא גר אצל הסבתא והוא עושה שם תמיד בלגן אתמול עצרו אותו אבל לא עשו איתו כלום אמא שלו מפחדת עליו וביגלל זה היא לא מספרת את כל מה שהוא עושה להם אנחנו מאוד מפחדים שבסוף יקרה אסון שנצתער עליו חשבנו לאשפז אותו בכפיה אנחנו לא יודעים מה לעשות ?

07/06/2009 | 18:24 | מאת: אינה ארצי

טלי שלום. אין לי תשובה מעודדת.זוהי אכן טרגדיה של המשפחה. הענין הוא, שבארץ אין אשפוז בכפייה (למיטב ידיעתי, אשפוז בכפייה אינו תורם רבות לפתרון הבעייה, לא ברמת המכור עצמו ולא מבחינת סביבתו). הדבר היחיד שאני יכולה להגיד שכל עוד נוח למכור להשתמשף קורת גג, אוכל, כסף, כך יקח הרבה יותר זמן עד המכטר ירגיש את השלכות השימוש/שתייה. אני כאן אם תרצי לבדוק אופציות שעזרה. מה שכן הייתי ממליצה למשפה להסתייע בהרבה כוח ואף לפנות לסיוע מקצועי. יישר כוח

מנהל פורום התמכרות