גמילה מסבוטקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/05/2016 | 16:31 | מאת: מיכל

היי התחלתי לקחת סבו טקס לפני כ 7 חודשים אני לוקחת כל יום כדור 8 מ"ג אני רוצה להפסיק ואני לא יודעת איך האם זה כמו קריז רגיל האם זה הרבה זמן כבר בגוף הייתי נקייה 7 שנים ונפלתי כשנתיים של שימוש ואז הכירו לי את סבוטקס בבקשה אני אם חד הורית לילד שעולה לכיתה א בקרוב אני זקוקה לעזרה ובעזרת אילו תרופות ניתן להפסיק איתו

שלום, אינני יכולה לתת לך ייעוץ תרופתי..מעבר לכך נשמע שאת זקוקה לתמיכה סביב תהליך הגמילה. מציעה לך לפנות דרך שרותים הנמצאים בקהילה. ישנן מרפאות'מכונים פרטיים, או דרך מחלקות לשרותים חברתיים במקום מגורייך, אשר יוכלו להפנות אותך למקום בו תוכלי לקבל עזרה. בהצלחה.

מנהל פורום התמכרות