בעלי מכור לפורנו?

דיון מתוך פורום  התמכרות

19/03/2016 | 08:33 | מאת: נינה

שלום, אני נשואה כבר 12 שנה, פורנו היה חלק מהחיים של בן זוגי מאז ומעולם. הסיבה שאני כותבת כי בשנתיים האחרונות מאז שזה הפך להיות זמין כל הזמן בעלי צורך את זה המון. כמה פעמים ביום ולמעשה כל פעם שנכנס לשירותים הוא מסתובב במרחב הזה. הרגשתי לאורך השנים שמשהו השתנה ביננו ושפתחתי ושאלתי נאמר לי שהוא פשוט לא כזה בן אדם חרמן והוא מסופק מהמין שלנו. כשנכנסתי לפאלפון שלו גיליתי שהוא גולש המון באתרים הללו. זה לא שהוא לא חרמן , הוא חרמן מאוד רק כנראה לא עליי. בשיחה שניהלנו על העניין הובטח לי שיעשה מאמץ לצמצם, לא לאהפסיק. כשגיליתי שהוא עדיין מבלה אותה כמות זמן באתרים הללו נאמר לי שההבדל הוא שהוא גומר שם עכשיו הרבה פחות ושיש הבדל בין חרמנות למציצנות והמציצנות היא זו שמשאירה אותו פעיל בתחום, אבל זה שהוא לא גומר זה שינוי גדול. אני שואלת אם יש הבדל והאם זה דפוס התנהגותי של משהו מכור... תודה

שלום, התמכרות לפורנו היא התמכרות ככל ההתמכרויות, ויש דרכים לטפל ולהתמודד עימה. לרוב נדרש טיפול פרטני וגם המשפחה/בני הזוג זקוקים לליווי ברוב הפעמים. מאחר ומדובר בהתמכרות, לבעלך קשה מאד לשלוט בהרגל, והפחתה אינה פתרון.. האם הוא מבין שיש לו קושי להפסיק? האם הוא מעוניין לפנות לעזרה בנושא? מציעה לכם לפנות למטפל או מכונים באזור מגוריכם שמספקים טיפול בהתמכרות לפורנו. במידה והוא אינו מעוניין אך את מרגישה שזקוקה לעזרה בהתמודדות עם ההתמכרות שלו, מציעה לך לפנות לאחד מהמרכזים גם כן. מוצע שם לרוב גם טיפול עבור בני/בנות זוג. בהצלחה.

מנהל פורום התמכרות