התמכרות למסטיקים ללא סוכר

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/03/2016 | 14:52 | מאת: שש

שלום, אני ממש מכורה למסטיקים, לועסת כ-10 שעות ביום ללא הפסקה, עשרות רבות של מסטיקים ללא סוכר, כל הלסת כבר כואבת ואיני מצליחה להפסיק. מה לעשות? איך מתחילים להיגמל?? תודה.

שלום, לעיסה מרובה של מסטיקים אכן יכולה להיות גם מזיקה, כפי שציינת. האם שמת לב שיש רגעים/סיטואציות בהן יש לך צורך גדול יותר במסטיקים? למשל, סביב רגעי לחץ, עם אנשים מסויימים, רק במקום העבודה וכו'. לעיתים הלעיסה עונה על צורך מסויים, הרגעה, עיסוק. הדרך הטובה ביותר להגמל מההרגל הוא פשוט להפסיק לגמרי. הפחתה אינה אופציה. במידה ואת מרגישה שההרגל שולט עליך, וקשה לך להפסיק, כדאי לפנות לייעוץ או עזרה.

מנהל פורום התמכרות