התמכרות לקשר

דיון מתוך פורום  התמכרות

13/12/2015 | 10:41 | מאת: שלווה

שלום, יש לי חברה שהתמכרה לקשר איתי, האם אני צריכה להתרחק ממנה לגמרי?

שלווה שלום, תוכלי להסביר מה פירוש ההתמכרות שלה לקשר שלכן? כיצד זה בא לידי ביטוי?

19/12/2015 | 18:50 | מאת: שלווה

הקשר היה תקין ובריא, היא הייתה בחופשה ואז שחזרה הקשר השתנה.. נהפך להיות לא בריא.. היא פחות משקיעה בתוכן הקשר, היא יותר מתמקדת בדברים שטותיים מציקים כמו - להתקשר ולראות שאני עדין נמצאת..שאני עונה.. היא מראה שאין לה עניין בקשר מצד אחד ומצד שני כשאני מתרחקת היא מתקרבת ומחפשת את קירבתי, היא מראה פחד מנטישה, שואלת - מה אני יעשה אם תעזבי.. אני מנסה לתקן את הקשר ולשקף לה את הדברים אך ללא הצלחה. שתשקיע בתוכן הקשר ולא במסביב. אין לי מושג מה זו התופעה הזאת.. והיא לא מספיק פתוחה לומר לי את הדברים..מה מפריע ומה מציק.. זה נראה שהיא מאוד רוצה להתרחק אבל לא יכולה.. היא טוענת שהתמכרה ולי חבל כי הקשר יכול להיות תקין במידה ותבין את הטעויות האלה..אין לי מושג איך להתנהג במצב כזה. טיפול זו לא אופציה עבורה הצעתי לה כמה פעמיים..

מנהל פורום התמכרות