מכורה לקניות

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/11/2015 | 18:30 | מאת: ורד

שלום, שמי ורד ואני מכורה קשה לקניות. מכניסה את עצמי למצבים קשים, מסתבכת, מוציאה הון של כספים, מבזבזת סתם ולא יכולה להפסיק ולשלוט בזה. מבקשת עזרה דחופה אם מישהו מכיר/ה משהו שיכול לעזור לי ולא אוכל לפנות. תודה.

23/11/2015 | 04:39 | מאת: lila

שלום, אני נמצאת באותה בעיה. התמכרות קשה לקניות עד כדי הסתבכות כספית קשה. אני מפחדת שזה יהרוס לי את הנישואים והתא המשפחתי בכלל. אודה לעצה/ עזרה כלשהי ודרכי טיפול.

ורד ולילה יקרות, יש מכונים, קבוצות טיפוליות ומטפלים אשר עוסקים בגמילה מקניות (והתמכרויות נוספות). אם תמסרו לי את אזור מגוריכן אוכל לברר עבורכן. כפי שראיתן, זוהי בעיה נפוצה, בעלת מאפיינים דומים לסוגי התמכרות נוספים.ומימדיה הולכים וגוברים עם הזמן. אתן לא לבד. נשמע ששתיכן הגעתן לשלב ההכרה בבעיה, שזהו שלב מאד קריטי וחשוב.השלב הבא הוא למצוא את המסגרת הטיפולית המיטיבה עבורכן. אשמח לסייע בהצלחה!

26/11/2015 | 10:08 | מאת: ורד

שלום כרמל, אני גרה באזור המרכז , אשמח עם תוכל להפנות אותי למקומות שמטפלים בבעיה. תודה רבה!

מנהל פורום התמכרות