התמכרות ללוריוואן

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/10/2015 | 16:57 | מאת: ליז

לפני 9 חודשים המליצה רופאה ניאורולוגית על לוריוואן כדור לשינה.בינתיים נפלתי וקרעתי גיד בכתף.הרגשתי שהלוריוואן נותן לי מענה ללחץ שהייתי בו.ברגע שניסיתי להוריד מינון הופיעו אצלי תופעות שלבחילה רעד ירידה במשקל וחוסר שינה.לקחתי 3 לורוון כ 3 חודשים.איך עלי להגמל.לחילופין קיבלתי לוסטראל 50 מג.יש דרך להגמל?

שלום ליז לוריוואן הוא כדור שיכול לסייע מאד במצבים מסויימים אך הוא כדור ממכר בהחלט, לכן חשוב להיות במעקב רפואי כאשר נמצאים תחת טיפולו. ממליצה לך לחזור בהקדם לרופא ולהיות במעקב, ולהתאים לך את הטיפול לו את זקוקה. בהצלחה!

מנהל פורום התמכרות