בקשה לעזרה!!!

דיון מתוך פורום  התמכרות

07/05/2009 | 19:10 | מאת: ילנה

שלום רב, אינני יודעת אם זהו המקום לפנות אליו אולם - אנסה בני בן ה 20, השתמש בעבר בסמים קלים מסוגים שונים במשך תקופה של שנתיים עוד ב ילדותו אובחן בני על ידי הסביבה שלו כילד היפראקטיבי וחסר מנוחה נראה כי השימוש בסמים פגע בו עוד יותר, ו"שינה משהו במוחו" בני שוקע בדכאונות לעיתים תכופות, מתפרץ בהתפרצויות צחוק, מדבר לעצמו לעיתים תכופות גם כאשר הסביבה מעירה לו על התנהגותו ועל אי תפקודו הוא מופתע ולא מבין מה לא בסדר. בני לא מוכן לקבל טיפול וללכת לפסיכיאטר או פסיכולג וטוען כי אינו זקוק כלל לטיפול. אינני יודעת מה לעשטת ולמי לפנות? האם יש גוף שיכול לעזור לי ? היות ובני עבר את גיל ה 18, שירותי הרווחה טוענים לעצמאותו. אשמח לקבל עזרה בברכה, ילנה

07/05/2009 | 20:35 | מאת: אינה ארצי

ילנה שלום. יש קשר בין שימוש בסמים, במיוחד הסמים מסוג מריחואנה, שנקראים לעתים קרובות, הסמים הקלים, והפרעות פסיכאטריות. בנוסף לעתים האנשים משתמשים בסמים בניסיון לרפא, לאזן את עצמם. אני חושבת שבנך חייב לראות פסיכיאטר שמתמחה בתחלואה כפולה - אם תתני את האיזור הגאוגרפי שלכם, אוכל להפנות למומחה. ילנה, יישר כוח אני כאן לכל שאלה

מנהל פורום התמכרות