סובוטקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

30/06/2015 | 15:28 | מאת: דימה סקו

רציתי לשאול אני היתי שותה סבוטקס 8מייג 5שנים ב 2 שנים אחרונות אני ירדתי ל 2 מייג ליום שותה שלוש כתיחות קטנות ביום ! ואני מרגיש הרבה טופעות לוואי ביגלל הכדור ! ביגלל זה בעצם יתחלתי לרדת במינון !!! למי אני יכול לפנות לעזרה ! האם אוקסיקונתין יכול לעזור ? אני בן 32 תודה !!

30/06/2015 | 15:50 | מאת: דימה

אני אולי לא יסברתי את עצמי טוב !! אני רוצה להפסיק עד הסוף עם הסבוטקס כי ניהיה לי ביגלל זה בעיות עם הורמונים מסוג טוטסטרון ! איך אפשר לרדת עד הסוף מי 2 מייג , עד 0 מייג ליום

דימה, גמילה מסבוטקס היא גמילה לא פשוטה. פיזית ובעיקר נפשית. ממליצה על ליווי מקצועי אינטנסיבי (ישנן תחנות לגמילה מסמים של המחלקה לשרותים חברתיים באזור מגורייך, כדאי לפנות לקבלת עזרה, חפש באתר העיריה/מועצה בה אתה מתגורר) בהצלחה!

16/08/2015 | 05:46 | מאת: פלוני

כנס לאתר naisrael.irg.il ,קבוצת תמיכה בחינם

מנהל פורום התמכרות