סובוטקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

19/05/2015 | 06:38 | מאת: מכור

איזה כדור יכול לעזור להפסיק את הסובוטקס? אני לקוח 3 כדורים של 8מ"ג ביום במשך 8 שנים להפסיק בלי שום כדור אחר ניסיתי הפחתתי אבל לא הצלחתי להפסיק אנה עזרו לי אני בן 55 ואני מוכן לעשות כל מה שצריך בכדי להפסיק עם הסובוטקס חוץ מללכת למכון גמילה מפני שאני לא יכול אני בעל משפחה יש לי 3 ילדים ו3 נכדים ואף אחד לא יודע שאני משתמש בסובוטוקס. אנה אים מישהוא יכל להציע לי כדור שיכול לעזור לי. בתודה מראש...

שלום,גמילה הינו תהליך פיזי ונפשי גם יחד. ישנן מספר מסגרות ומענים בקהילה, אשר לא יצריכו ממך להתרחק מביתך ןבני משפחתך. נשמע שחשוב שתמצא מסגרת שתוכל להעניק לך את הליווי והעזרה להם אתה זקוק. אתה יכול לפנות לפסיכיאטר דרך קופת החולים, ולמחלקה לשירותים חברתיים באזור מגורייך שיפנו אותך ליחידה לטיפול בנפגעי סמים. מה שחשוב הוא מסגרת טיפולית מחזיקה בה תקבל ליווי תרופתי ורגשי.

30/06/2015 | 13:09 | מאת: דימה

אהלן אני גם 8 שנים שותה סבוטקס ! אם תוכל לעזור לי בכיוון שקיבלתה בכדי להפסיק אשמח גם אני יכול לתת לך כמה טיפים שאני מכיר הטל שלי 0547238397

מנהל פורום התמכרות