בן זוג מכור לפורנו

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/07/2014 | 16:13 | מאת: כואבת ומתובכלת

שלום אינה, אני מאותן הנשים שנפגעות מהגברים שלהן, ההם המכורים לפורנו. חבר שלי בן 28, אנחנו ביחד כבר 6 שנים. מאז ומעולם הוא אהב פורנו. עכשיו יש בזה קטע מגניב - רואים ביחד, מתנסים בדברים חדשים ובאמת שאני בן אדם הכי פתוח לרעיונות חדשים. מזה כמה שנים, כל פעם כשהוא נכנס לשירותים הוא מאונן שם. הוא יושב שם שעה-שעתיים. העניין חוזר על עצמו כמעט כל יום. דיברנו על זה כמה פעמים וכמה פעמים הוא אמר לי שהוא נהנה יותר לאונן מאשר איתי, אבל לא בקטע רע - הוא פחות מתאמץ כשזה עם הפורנו ובגלל שהוא עובד מאוד קשה עבודה פיזית אז ככה יותר קל לו וכיף לו. חשוב לציין שאני מאותן הנשים "הנדירות" שבחיים לא אומרת לא לסקס, בחיים לא מתנגדת ואפילו זאת שכל הזמן יוזמת. הוא זה שתמיד אומר שכואב לו הראש או שהוא עייף מידי - וזה כמובן אחרי שהוא יצא מהשירותים. ביקשתי ממנו מספר פעמים שיגיד לי כשבא לו ושאעשה הכל כדי לספק אותו. אבל זה לא עוזר. הוא ממשיך. ואיפלו לא מנסה להסתיר. משאיר את המחשב כל פעם בשירותים. אמרתי לו כמה פעמים שזה בגידה מבחינתי אבל הוא טוען שלא, הוא סתם מסתכל ובכל מקרה הוא זה שנוגע בעצמו ולא אישה אחרת אז מה זה כבר משנה? אני מאוד פגועה. הסקס שלנו, המאוד נדיר שיש לנו (אנחנו עדיין לא נשואים, כן?) הוא מעולה! עדיין יש בנינו תשוקה במיטה ואנחנו מגוונים והכל. אבל... זה קורה פעם בשבוע במקרה הטוב. שאלתי אותו כמה פעמים האם יש משהו בי שמפריע לו או האם הוא כבר לא נמשך אליי. והתשובה כמובן הייתה שממש לא, שאיתי הכל בסדר. היום גיליתי שהוא לא רק נכנס לאתרי פורנו של סרטונים אלא גם לצ'אטים.. אני מבינה שהוא מכור. אני מבינה שזה לא אני, זה הוא, לגמרי מאותם הגברים שראיתי שכתבו פה והודו בעצמם על הבעיה הזאת. אני לא יודעת איך לגשת אליו עם העניין הזה. איך להגיד לו שהוא מכור? איך להסביר לו שזו בעיה פסיכולוגית שצריך לטפל בה כל עוד לא מאוחר מידי? ויותר מזה - איך לגרום לו לטפל בבעיה הזו?? אני מאוד צריכה את עצתך.... אשמח לקבל את תשובתך פה או בפרטי...

25/07/2014 | 14:59 | מאת: אינה ארצי

היי. אני אתו כאן תשובה כללית ואם תרצי לפרט אשאיר לך את הפרטים שלי. באופן כללי, התמכרות לפורנו קשורה לבריחה מאינטימיות אמתית לתוך יחסים ווירטואליים. להתבצר במשהו פנטזיוני ולא מחובר למציאות כלל, מוגן ובטוח, פעולות ומעשים אשר לא דורשים מאותו מכור להתמודד עם סוגיות מורכבות שלו. כמו כל התמכרות, התמכרות לפורנו נוצרת סביב קשיים רגשיים מורכבים, שחווה אותו אדם. במידה והחלטת להתעמת אתו, תנסי לבטא מה מפריע לך. ללא אולטימטום תנסי להעביר את תחושותיך. בהצלחה. אם תרצי להרחיב 0524777174 [email protected]

מנהל פורום התמכרות