שאלה אם זה התמכרות

דיון מתוך פורום  התמכרות

21/06/2014 | 23:56 | מאת: רוני

שלום אני לוקחת לוריון כבר הרבה זמן אני סובלת מחרדה וטראומות של כל מיני פגעיות מיניות בעבר..ושל מצב נפשי לא טוב כיום ושל מחשבות קשות..ואני כל הזמן שלא מרגישה טוב לוקחת לוריון.אני לא יודעת.אבל אני חושבת שהתחלתי להתמכר לתרופה אני ממש לא יכולה בלעדיה לא יכולה לישןן בלי לקחת אותה..וכל הזמן חייבת להרגע בזכותה. אין לי מטפלים ואין לי כלום ממש כלום.לא יודעת מה לעשות למי לפנות.בבקשה עזרה? תודה.

12/07/2014 | 22:22 | מאת: אינה ארצי

היי רוני. כל חומר שנלקח במטרה אחרת/נוספת למה שיועד, מתחיל להוות בעיה. נשמע לי שאת זקוקה לטיפול, זה מתחיל להפריע לך. את יכולה להתקשר אלי 0524777174.

מנהל פורום התמכרות