אחי מעשן סמים קלים

דיון מתוך פורום  התמכרות

01/06/2014 | 14:41 | מאת: ילס

שלום, תעזרו לנו בבקשה בהמלצה על מקום שיעזור לאחי להיגמל מעישון סמים קלים. הוא מעשן על בסיס יום יומי, ירד במשקל, איבד תיאבון, מחליף מקומות עבודה לעתים קרובות... מצבו מדאיג את קרובי המשפחה שלו רבות! האם יש איזה קליניקה במסגרת קופת חולים? או מרכז כלשהו במימון לפחות חלקי. אין הרבה כסף כי הוא לא עובד משרה מלאה... בתודה

08/06/2014 | 18:18 | מאת: ענת

אם הוא עד גיל 24 ניתן להתקשר לאחד מסניפי אל סם להתייעצות והתאמת טיפול. מעל גיל זה לשרות להתמכרויות של עיר מגוריו

08/06/2014 | 23:33 | מאת: אינה ארצי

ראשית במצבו, כדאי לפנות לפסיכיאטר שמתמחה בתחלואה כפולה, לרוב בגמילה מגראס יש צורך בסיוע תרופתי. אפשר להתייעץ עם הפסיכיאטר לגבי המקומות טיפול מתאימות. מצבו נשמע מורכב. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות