חשש להתמכרות לאוננות

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/05/2014 | 21:33 | מאת: נער

שלום אני בן 17 וחצי ואני דיי מודאג. אני מאונן בתדירות דיי גבוהה לפעמים אל מול פרונו ברשת. זה לא בדיוק פוגע לי באורח החיים אני עדיין מתפקד ולומד כרגיל ואפילו טוב מאוד(אני בכיתה יא) אבל אני יכול לאונן פעם או פעמיים כל יום ואני מאוד מאוכזב מעצמי בגלל זה. גם כשאני יודע שצריך להפסיק לפעמים זה יותר חזק ממני ובגלל זה אני מרגיש מכור. לפעמים גם יש לי דברים ועניינים בשגרה שכל כך יכולים להעסיק אותי שאני לא מאונן לכמה ימים(שזה לא קורה דיי הרבה) אבל בימים יותר משעמים וחסרי מעש כמו בחופשים למשל אני מרגיש שאני מאונן יותר מדיי וכל יום ממה שצריך אפילו שאני יודע שלא צריך כי זה חזק ממני לפעמים. אני כנראה לא אפנה לייעוץ כי זה דיי מביש עם ההורים שלי. אני נחשב מכור? מה לעשות?

28/05/2014 | 01:18 | מאת: מכור בעצמי

היי. מציע לך לחפש ברשת מידע על קבוצות מכורים אנונימיים למין. זה ללא תשלום. כולם שם מכירים מעצמם מקומות לא פשוטים ונעזרים בקבוצה להרגיש טוב יותר

מנהל פורום התמכרות