התייעצות

דיון מתוך פורום  התמכרות

08/05/2014 | 22:16 | מאת: דינה

מהו הזמן הסביר להתחיל להיגמל מהרואין אוקסיסונטין ואופייטים למינהם על ידי סבוטקס לקחתי יום למחורת שהשתמשתי והוא בא לי רע מאד אשמח לקבל תשובה אם אפשר כמה שיותר מהר

10/05/2014 | 22:35 | מאת: אינה ארצי

היי דינה. אני ממליצה לפנות לרופא נרקולוג או פסיכיאטר שמתמחה בהתמכרויות יבנה לך תוכנית טיפולית. סבוטקס אינה תרופה לגמילה. בכל אופן את יכולה לרדת במינונים כדי להקל על עצמך. אני ממליצה לך לפנות למרכז לקבל את הטיפול שבאמת יעזור לך, כי את סובלת.

מנהל פורום התמכרות