כשמנסים להגמל מעישון חשיש זה גובל בקריזות אבל האם

דיון מתוך פורום  התמכרות

25/04/2014 | 00:00 | מאת: ר

שלום כשמנסים להגמל מעישון חשיש זה 1 גובל בקריזות אבל מי מבטיח לי שהבחור שאני איתו לא ימשיך בקריזות גם אחרי הגמילה ? 2ומה הסיכויים של נגמל לשוב שוב לעשן ? (זו לחימה יום יומית וכל נפילה עשויה להחזירו לעישון לא ? ) 3 במה העישון משנה את האדם ???

25/04/2014 | 12:29 | מאת: אינה ארצי

שלום שוב. נכון בתהליך הגמילה יש שינויים קיצוניים במצבי הרוח. כאשר הוא ייגמל, את תכירי את האדם האמיתי, העישון יש לו הרבה תפקידים אצל כל אחד שנותן מענה אחר. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות