נגעת נסעת...

דיון מתוך פורום  התמכרות

03/04/2014 | 07:58 | מאת: !!!! HELP

אחרי קרוב ל20 שנים של עישון מריחואנה הכוללים בתוכן כ 2 הפסקות יזומות בסה"כ של 5 שנים הפכתי עם השנים כמו רובנו לבעל משפחה בעל לאישה ואב לילדים. מעולם לא היתה השפעה כלשהי המפרה את אורח החיים הנורמטיבי. בשנה האחרונה המצב של כלל המדינה החמיר והחפיר הן מבחינה תעסוקתית על כך גם כלכלית והן מבחינת מחירי המריחואנה שהרקיעו שחקים החלטתי בשניה שאין מצב שאני ממשיך לעשן מריחואנה והחלטתי חד-משמעית : מבסוטון. הזול עולה ביוקר. רוצים לדעת מה ההבדל? לפני כשנה שקלתי כ96 ק"ג כיום70 לפני כשנה יכולתי לשאת משאות עד70-73 ק"ג כיום35 ק"ג הוא מעמסה עבורי. לפני כשנה יכולתי להחזיק את נשימתי קרוב לדקה וכיום אפילו לא ל5 שניות. לפני כשנה הייתי רגוע מטופח מחושב וסבלני כיום סמרטוט עם התקפיי חרדה אפתי ועצבני. אני מאבד הכל צריך עזרה!!!!

13/04/2014 | 10:43 | מאת: אינה ארצי

היי לצערי עכשיו סיפרת סיפור של רבים. צריך להפריד בין התמכרות נפשית לבין השפעות פיזיות (הרעלה של ממש). מה שצריך לעשות זה להגיע לאיש מקצוע שיבנה לך תוכנית שתכלול ראשית יעוץ פסיכיאטרי ואיזון תרופתי, גמילה מבוקרת וליווי בהלך התהליך. הטל 0524777174 אתה מוזמן להתייעץ

מנהל פורום התמכרות