התמכרות לפורנו

דיון מתוך פורום  התמכרות

01/04/2014 | 10:21 | מאת: רועי

שלום, אני בן 32 נשוי אב ל-2 ויש לנו תינוק חדש בדרך. זאת הפעם הראשונה שאני מדבר על זה. אני צופה בפורנוגרפיה מגיל 10 ומאונן בין פעמיים לארבעה פעמים ביום מאז בשנים האחרונות אני מוצה את עצמי לא מסופק מסתם פורנו ואני תמיד מחפש את הדברים הקשים לצפייה כמו אונס, סקס עם חיות, הומואים ועוד דברים שאני לא מסוגל לדבר אלי הם. בשבוע האחרון ניסיתי בפעם הראשונה ללכת לזונה. ממש רעדתי מפחד ולא הצלחתי לתפקד מינית (עם הזונה) וזה גרם לי להיכנס לדיכאון ותסכול בגלל שהעזתי ללכת והכנסתי את עצמי לסיטואציה הזאת. אני מפחד שזאת עוד עליית מדרגה בשבילי. עוד קצת רקע: אני ואשתי ביחד מגיל 16 היא הראשונה ששכבתי אתה ולא שחבתי עם בחורה אחרת. לאחר הלידה הראשונה חיי המין שלנו לא היו משהו, בתדירות נמוכה מעוד (לא היה מין לפחות שנה וחצי) אני דיי בטוח שבגללי. הפער בין הציפיה שלי למציות הוא עצום (לגבי מין). זה לא שאני לא נהנה אני מתפקד יופי ומאוד נהנה מהסקס, אבל בבוקר שאחרי אני מוצה את עצמי מאונן שוב. אני יכול למצו את עצמי מאונן גם אחרי הסקס עם אשתי. אני חושב מיותר לציין שאני יכול לאונן בעבודה או בכל מקום שאני מרגיש צורך. אני ממש מתבייש ומתוסכל. בבקשה אני לא יודע למי לפנות ואיך להתמודד. אני אוהב את אשתי מאוד וזה לא מגיע לה.

03/04/2014 | 00:25 | מאת: מכור בעצמי

מזדהה איתך מאוד. מציע לך לברר לגבי קבוצות מכורים למין אנונימיים הנמצאות באיזורך. http://israelsaa.wordpress.com/

מנהל פורום התמכרות