מכורה לאהוב

דיון מתוך פורום  התמכרות

28/03/2014 | 06:34 | מאת: יערה

היי , יש לי היסטוריה ארוכה מאוד עם בחור שלא עושה לי כל כך טוב, הוא בעבר ניסה להתחיל עם בנות אחרות בזמן שהיינו ביחד, וגם עם חברות שלי, הוא גם לא מודה בטעויות ומשקר לי ואני מרגישה שאני צריכה לעקוב אחריו ולמצוא סיבות להפסיק.. אני לא מצליחה להפסיק להיות איתו, אנחנו כמעט 3 שנים חוזרים ונפרדים, היו לי קשרים כאלה בעבר ואני יודעת שיש לי בעיה להפסיק קשרים. כל פעם שאני איתו כיף לנו ביחד, אבל כשאני חוזרת הביתה אני מרגישה רע , הבחור גר מולי והוא גם לומד איתי בלימודים. האם יש לכם עצה איך אפשר להתחיל תהליך שבאמת יגרום לי להפסיק את הקשר? תודה

10/04/2014 | 16:05 | מאת: אינה ארצי

היי יערה. הסיטואציה מאוד לא נעימה וקשה. את כל פעם פותחת את הפצע מחדש. אני חושבת שאת מודעת לפוטנציאל להרס בתוך הקשר שלכם. דבר הראשון זה לקחת החלטה ולהבין שאת שמה את הצרכים שלך במקום הראשון

מנהל פורום התמכרות