התמכרות לסמים

דיון מתוך פורום  התמכרות

23/03/2014 | 23:13 | מאת: נטע

יש לי חבר שכבר כמה שנים מעשן מריחואנה.. וכולנו העלמנו עין.. אבל הוא ממש מכור, ונראה לי הגיע הזמן לשים לזה סוף מעשן כל יום, כמה פעמים ביום אומנם הוא עובד, אבל הוא יכול להוציא מעצמו כל כך הרבה יותר... החלטנו בשבילו שהגיע הזמן להיגמל ואני אשמח לקבל מידע איפה עושים את זה ובאיזה צורה

26/03/2014 | 12:37 | מאת: אינה ארצי

היי נטע.יש מטפלים ומכונים שמתמחים בטיפול בהתמכרויות ויודעים מה לעשות. בהתמכרות לגראס לרוב מספיקה מסגרת אמבולטורית - פתוחה, למרות שלפעמים לאין יש צורך במשהו יותר מחזיק. את יכולה להתקשר 0524777174

מנהל פורום התמכרות