התמכרות למכור?

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/03/2014 | 17:21 | מאת: סיון

היי, לפני קרוב לשנה הכרתי בחור (צעיר ממני ב 8 שנים) שעל פניו נראה היה בחור פשוט ורגיש... החיבור בינינו היה מקסים... מספר ימים לאחר המפגש הראשון הוא נעלם למספר ימים.. כך היה נעלם ושב במשך תקופה... 3 ימים לכאן ולכאן... לאט לאט שיתף אותי בחרדות שהוא חווה... ואז גם זיהיתי בו מאין מניה דיפרסיה... בסוף הוא גם שיתף אותי בסודו הגדול, שהוא מכור למכונות המזל של הפיס. נוצר בינינו אמון ואני הייתי אשת הסוד היחידה שלו. ההעלמויות נמשכו, הוא בא והלך מתי שהיה לו נוח ובלבל אותי בטענה שהוא בעצמו מבולבל מהקשר... אציין שוב שהקשר- כשהיה - היה חיבור מושלם. אבל כשהיה יוצא מהבית היה מתהפך. זה היה 180 ... אצלי 48 שעות לא יכול בלעדיי ואז בורח... לפני חודשיים לאחר פרידה יזומה שלי הוא חזר תוך שבוע וחצי במטרה לבסס את הקשר. הוא הפסיק להמר והפסיק לשקר ותמכתי בו כמו אם. היינו יחד חודש כמו זוג שמתקשר ואוהב.. כמו זוג רגיל.. מספר ימים לפני שנפרד ממני שוב, טען שאני האהבה הגדולה ביותר בחייו ושהוא יעשה הכל כדי שהקשר יצליח ואפילו שירד לו החשק להימורים כי הוא חושב עלינו. יום לפני הפרידה הוא התקשר לספר לי בשמחה שחזר לו הדחף ושהוא הצליח להילחם בו ולא ללכת להמר וטען שהכל בזכותי, שיבח אותי והיה מאושר... יום אחרי הוא פתאום לא התקשר... כשהתקשרתי ואמרתי שדאגתי... הוא היה כבר במקום אחר.. אמר לי שאני מלחיצה אותו והחליט אחרי שיחה של שעתיים - להיפרד. זה היה מאד קיצוני, חשדתי שאולי הוא פשוט לא עמד בפיתוי והימר ולא יכול היה להסתכל לי בעיניים... שבוע עבר, תקשרנו... הוא סיפר פתאום שהתחיל קשר עם בחורה (ילדה) הצעירה ממנו ב 11 שנה.... פתאום יש לו רגשות אליה...(4 ימים אחרי שהרעיף עליי אהבה מטורפת) מאד קשה לי נפשית להבין האם כל הקיצוניות הזו קשורה להתמכרות שמנהלת אותו? אני לא רוצה להמשיך את הקשר הזה אבל גם קשה לי שהוא מסתובב חופשי, מהמר, הורס את כל מה שבנה... ועוד אולי הולך לסבך סטודנטית בת 20... קשה לי מאד גם לשחרר... גם טראומטית, כי בעצם הכל נגמר ונחתך בקיצוניות מוזרה... וגם כי אני באיזשהו מקום מרגישה אחריות כי אני היחידה שתומכת בו... כרגע הוא כביכול בזמן מרד... ממאוהב שלא יכול להפסיק להסביר כמה הוא אוהב... הפך לזר תוך יום... אני מאד רוצה להבין את התופעה ולדעת האם זה באמת קשור להיותו מהמר והאם תופעת החרדות ומצבי הרוח קשורות גם הן לבעית ההתמכרות שלו... בבקשה עזרי לי להבין כדי שאוכל לשחרר את הלב לפחות. או לעזור? סליחה על החפירה :) סיון

26/03/2014 | 12:31 | מאת: אינה ארצי

היי סיון. בהמשך לשיחתינו הטלפונית. המצב אכן מורכב. את חייבת לשחרר ולנסות להתרכז בחיים שלך ולא להיות את שלו.

מנהל פורום התמכרות